cursus
 
 
Buurman Rotterdam Cursussen Buurman Rotterdam.
FAQ Workshops cursussen. Wat is er nu leerzamer en leuker dan het zelf maken van meubels en andere mooie spullen? Daarom organiseert Buurman avondcursussen voor elk niveau en ambitieniveau! Koester je al lang de wens om een eigen meubel te maken maar heb je nooit of amper een accutol vastgehouden en weet je het verschil tussen kruiskop en torx niet? Wil je leren werken met diverse gereedschappen en meer leren over werken met hergebruikt hout? Dan is de Cursus Meubelmaken Niveau 1 echt iets voor jou!
Cursus boekhouden.
U doet deze cursus op eigen gelegenheid en in uw eigen tempo. Ga naar onze gratis cursus boekhouden, en start direct! Cursus op locatie. Door het hele land bieden wij een cursus op locatie aan. In deze klassikale cursus wordt u door een docent de basisbeginselen van het boekhouden bijgebracht.
Zorgverzekeraars Nederland Opleidingen.
Inzicht in het zorg en zorgverzekeringsstelsel: de cursus Zorg en Verzekeringen. Al 42 jaar verzorgt Zorgverzekeraars Nederland ZN met succes de cursus Zorg en Verzekeringen. De cursus is bedoeld voor beslissers en beleidsbepalers werkzaam bij zorgverzekeraars, zorgaanbieders, overheden, brancheorganisaties en adviesorganen.
Cursussen en trainingen Fiscount PE verplichting.
Fiscount Kwaliteitskader FKK. Fiscount Kwaliteitssysteem FKS. Fiscount Praktijkmodellen FMB. Actiepunten eind 2020. Alle uitgaven klantcommunicatie. Quick scan ICT. Uw kantoor verkopen. Conflictwaardering, begeleiding en second opinion. Home Cursussen en Trainingen. Cursussen en Trainingen. Breed en gevarieerd educatieaanbod. Cursussen en trainingen.
Jaarlijkse cursus Agro-ecologie in Praktijk De Ommuurde Tuin.
Om te zorgen dat je na afloop van de cursus ook echt de slag kan, krijg je van ons een boekje pdf met een overzicht van allerlei handige praktische info: waar haal je goede compost, zaden, plantgoed, pootgoed en waar moet je op letten?
BKD cursus Landelijk Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging.
De kosten voor het lesboek zijn vastgesteld op 10 euro. Het lesboek is alleen beschikbaar in combinatie met de cursus en zal op de eerste dag van de cursus door de docent worden uitgereikt. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum.
Cursussen en trainingen Activiteiten voor jou Alles over eenzaamheid.
Informeer bij een organisatie in jouw buurt of en wanneer een cursus beschikbaar is. Met de cursus Grip Glans werk je aan het versterken van je sociale netwerk. Het helpt je toe te werken naar een bewuste, daadkrachtige leefstijl en positieve mindset.
Cursussen Websitesystemen.
Let op: Wij adviseren studenten, wetenschappelijk personeel en iedereen die erg handig met computers is, de basis cursus Webhare over te slaan en zich direct in te schrijven voor de expert cursus hieronder bij Cursus 2: Webhare Expert nieuwe template 2016.
Nationale Blockchain Cursus Open Universiteit Open Universiteit.
Deze cursus wordt niet afgerond met een tentamen. Deelnemers worden niet beoordeeld en ontvangen geen certificaat. Als je de cursus hebt afgerond, kun je wel een bewijs van deelname in de vorm van een token aanvragen. De cursus is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp blockchain.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus